keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mahdottoman mukava viljelyspäivä

 Pääsin pitkästä aikaa pellolle touhuumaan maanantaina. Outin kanssa poistettiin rikkaruohoja ja laitettiin punajuurta hieman enemmän kasvamaan. Kylläpä kolme tuntia vierähti nopsaan!

 Etsittiin perunapenkistä perunan alkuja, ja lopulta sellaset löytyivätkin! Vaikka ensin meinasin ihan rikkaruohot säästää penkin reunalle. Kunnes vähän aikaa mietittyäni muistin mihin kohtaan perunat istuteltiin!
Ja sieltähän se perunan alku puskee hienosti!

 Outi oli tehnyt ihan mahtavat pajuteltat kurpitsoille. Aika Pron näköinen :) Tosin viereisen palstan viljelijä, oli nähtävästi lukenut paremmin kirvan-torjumis-ohjeet, kun peitteli vielä harson reunat mullalla. Fiksua.

 Toinen kurpistan alku.

 Minttu näyttää selviävän sittenkin alun järkytyksetä!

Valkosipuli puskee hienosti esiin!

Pinaatti tuntuu nauttivan ulkoilmasta!

Maa-artisokka? Todennäköisesti, kun näyttää vallanneen koko penkin :)

2 kommenttia:

  1. Oli tosi mukavaa tonkia yhdessä, ja oon vieläkin ihan innoissani niistä perunoista! Kirppa on sitten kakkiainen, kun se on niin hiton pieni ja pääsee siis joka kolosta. Naapuripalstan hi-tec-teltta oli aika komee :D Pitäiskö kylvää uudestaan rucolaa, jos ei se edellinen menesty, ja tehdä samanlainen harsoumpio?

    VastaaPoista
  2. Iiiii! Maa-artisokkakin sieltä pilkottaa. Loistavaa! En malta odottaa että pääsen takaisin pellolle! Ootte ihan mahtavia viljelijöitä siellä.

    VastaaPoista