torstai 17. toukokuuta 2012

Kasvit maahan MARS!

Käväistiin tänään istuttelemassa muutamat kasvit jo maahan. Optimistisesti ajateltuna - yöpakkasia ei enää tule!
Heiteltiin myös muutamat siemenet itämään palstalle. Eihän me niitä toki sinne heitelty, vaan tunnollisesti tehtiin suorat rivit.
Maa oli saanut sopivasti kosteutta viimepäivien sateista - se tokin näkyi myös saappaissa. Liejuinen multa-savi maa tarttui mukavasti saappaan pohjiin. Muokattiin hiukan keskikumpua korkeammaksi, sekä nautittiin pienten kasvien istutuksista. Vaikka välillä näytti siltä että persilijat menettivät juuriaan, kun niitä purkista irroteltiin. Toivottavasti kasviparat eivät tästä loukkaannu!

Muutama todella laadukas kännykkäkamera kuva tähän vielä fiilistelyn vuoksi!

Siellä ne perunat itää!

Auringonkukan alkuja

Oikealta: Ruusukaalin siemeniä, persilijaa sekä minttua +Veeran saappaankärki

Ruohosipulin alut. Nams!

Kaksi riviä pellavansiemeniä!

Innovatiivisuus on kaiken a ja o, kun merkitään mihin on laitettu siemeniä! Tässä jonkun viimevuotisen viljelijäraukan silmälaisen toinen linssi. 

1 kommentti:

  1. Hienoa katsoa miten rikkaruohotonta noissa kuvissa on maasto verrattuna tämänhetkiseen :'D Oon yrittänyt tässä googletella että POTATO SEEDLING RADISH SEEDLING CARROT SEEDLING jotta osaisin nyppiä vähän ei-toivottuja tyyppejä maasta. Porkkanamaasta osaan kitkeä ainakin jotain varmasti väärää pois, mutta perunoita pitää ehkä vielä vähän odottaa.

    VastaaPoista